Radu Sferlic a lasat o recenzie de 5 pentru Sucré x
Patricia Rusu a lasat o recenzie de 5 pentru Restaurant Davinci x
Flaviu Felecan a lasat o recenzie de 5 pentru New Croco x
ZOLTAN SZILAGYI a lasat o recenzie de 5 pentru Napoca 15 x
Oana Trufașiu a lasat o recenzie de 5 pentru Lemnul Verde x
Kinga James a lasat o recenzie de 4 pentru Salad Box x
Railor Raul a lasat o recenzie de 1 pentru Mama Manu x
Olga Huber a lasat o recenzie de 5 pentru Napoli Centrale x
Andrea Zigelman a lasat o recenzie de 5 pentru Jaxx x
Robert CRA a lasat o recenzie de 5 pentru La Ses x
Manuela Aurora Lup a lasat o recenzie de 4 pentru Marty Restaurants x
Sören B a lasat o recenzie de 5 pentru Pizza Rex x
Marcela POP a lasat o recenzie de 2 pentru La Nadiniere Macarons x
Adriana Bârsan a lasat o recenzie de 5 pentru Subway x
Andrei Achitei a lasat o recenzie de 4 pentru Nicole x
Cosmina Mirela Onescu a lasat o recenzie de 5 pentru Jaxx x
Sorana-Ioana Motioc a lasat o recenzie de 5 pentru Petrisor x
Mihai Suciu a lasat o recenzie de 3 pentru FORM Café x
Valeria Stoiu a lasat o recenzie de 5 pentru Restaurant Shanghai x
Ana Calugar a lasat o recenzie de 4 pentru Napoli Centrale x
a lasat o recenzie de pentru x
a lasat o recenzie de pentru x
a lasat o recenzie de pentru x
a lasat o recenzie de pentru x
a lasat o recenzie de pentru x
a lasat o recenzie de pentru x
a lasat o recenzie de pentru x
a lasat o recenzie de pentru x
a lasat o recenzie de pentru x
a lasat o recenzie de pentru x
Home Cauta Adauga Contact
Tokyo Restaurant este Restaurant Cluj Napoca
Tokyo Restaurant
Tokyo Restaurant
4.55 (20 recenzii)
  Consulta meniul
Viziteaza Tokyo Restaurant, cel mai bun Restaurant Cluj Napoca
Locatie
«
Tokyo Cluj
Str. Gheorghe Marinescu, Nr. 5 Cluj-Napoca
Luni – Duminica
12:00 PM – 22:00 PM
0753 070 000 / 0759 020 024
»
Cauti Restaurant Cluj Napoca ? Tokyo Restaurant este raspunsul!
Prezentare
Preparate Japoneze Rafinate, Master Chefi de Renume Mondial si o Atmosfera Distinsa … asta vei gasi pe strada Gheorghe Marinescu nr. 5 la Tokyo Japanese Restaurant.

Inarmat cu cutitul pentru sushi, cu pasta magica wasabi, cu licoarea sos de soia dar mai ales cu multa ambitie si rabdare, Naofumi Tsuchiya a venit la Cluj in 2003 sa le arate romanilor ca pestele se poate consuma si crud. El a fondat primul restaurant cu specific japonez din frumosul nostru oras si a inceput sa impartaseasca cu romanii secretele mancarii japoneze. Sushi, sashimi, teriyaki, ramen, tempura și multe alte bunătăți japoneze îi așteptau pe cei care intrau aici.

Rafinament, grija pentru detalii, autenticitate, atmosfera de 5*, de mai bine de 17 ani, premiat parteneriate, coltul de confort si caldura ( echipa, spatiu cald)

Atmosfera relaxanta, placuta si caldura primitoare a personalului
Foto
Restaurant Cluj Restaurant Cluj Restaurant Cluj
Restaurant Cluj Restaurant Cluj Restaurant Cluj
Recenzii
Ce spune lumea despre Tokyo Restaurant:
4.55 (20 recenzii)
Henrik Radem (de pe Google )
Super fancy and very expensive. The fried vegetables where nice. But the rest of the vegetarian food was nothing special. I had the vegetarian plate and veggie roll with fried asparagus. My girlfriend said she likes the food. So I guess the sushi would be allright😊
1947 The Factory (de pe Google )
The food is fresh and very well done, but we ordered a type of sushi and they mistake the order and brought something else, when we started eating that sushi, had cheese, so we asked for the right sushi again, but we were charged for the sushi wich they mistaken. I guess they need a better system, not to charge you if they mistake.
A. Ioan (de pe Google )
Absolut superb. Preparate demențiale. Servire impecabilă.
Ionut Jorza (de pe Google )
Printre cele mai bune restaurante de Sushi di România servirea perfecta mâncarea la fel de perfecta! Voi reveni de la Arad special!!!
Clau G (de pe Google )
Preturi mari, calitate aproximativa, servire ireproșabilă.
Adi Parfene (de pe Google )
Servire impecabilă, mâncarea foarte bună.
Lazy Titan (de pe Google )
Am experientat o parte a culturii asiatice. Respectul, bunătatea și ospitalitatea personalului sunt de admirat; curățenia și ordinea din restaurant sunt impecabile, iar gustul minunat al mâncării te duce cu gândul la Japonia și tradițiile ei, cât și la bogăția culturala și culinara a acesteia. Atmosfera este una liniștită și relaxanta, iar personalul te va face sa te simți cât mai confortabil pe parcursul mesei. M-am simțit bine pe tot parcursul șederii la restaurant și m-am bucurat de aceasta experiență.
Ovidiu Mihoc-Iordache (de pe Google )
Deeeci.. pe langa produse extrem de delicioase, personalul a fost foarte, foarte nice (am comandat un produs pe care nu il aveau in stoc si am primit in schimb, din partea casei, un produs asemanator pentru degustare). M-au surprins, de altfel, inainte de a primi comanda si cu alte produse din partea casei, tot pentru degustare. In fine, lasand generozitatea personalului deoparte, e singurul local japonez din care am plecat si SĂTUL. Recomand cu caldura.. dintre toate restaurantele de genul din Cluj, asta e pe departe cel mai bun!
Monica Popescu (de pe Google )
Foarte bun! Cel mai bun sushi/Ramen restaurant din Transilvania!!!!
Diana Popa (de pe Google )
Pur și simplu perfect! Vom reveni cu placere!
Mălina Gabriela (de pe Google )
O experiență foarte plăcută. Chelnerul ce ne-a servit a avut un comportament exemplar. Atmosferă deosebită, plus că am primit atât o gustate din partea casei, cât și o băutură. Ramenul este extraordinar. Deserturile nu au fost chiar pe gustul nostru, dar celelalte aspecte acoperă asta.
Sebi A. (de pe Google )
Servire excelenta si mancare delicioasa.
Elena J (de pe Google )
Mancarea este foarte de calitate, se simte ca totul este proaspat si gustul este exceptional. Servirea a fost la superlativ, domnul care s-a ocupat de masa noastra a fost foarte atent si a avut grija ca totul sa fie perfect. Sigur o sa revin cat mai curand.
Mos Cristian (de pe Google )
Servire impecabila. Sushi foarte bun. Desert deosebit.
Madalina Brusturean (de pe Google )
E un restaurant/local de 5 stele. In interior spațiul e cam micuț, dar e ok. Daca nu e multa lume e comfortabil, dar altfel stați într-o cameră mai mică 3 mese de cate 2 persoane. E frumos că se poate lua masa și afara. Ospătarii și cei de acolo sunt toți îmbrăcați elegant - la costum, meniul e cu QR code și au la masa ceva buton special pentru ospătari. Overall e un local drăguț, preturile sunt destul de mari, un ramen era vreo 50 lei, bărcuțe și platouri (1-2 persoane maxim) erau peste 100 dar se merita, mâncarea e buna.
Adriana Stamatin (de pe Google )
Servire excelenta, mamcarea gustoasa. Am incercat miso ramen si ca desert mochi. Foarte bun. Recomand cu mare drag
Alina J (de pe Google )
Un local de top, pentru o ieșire memorabilă. Pornind de la felul în care sunt clienții întâmpinați (cu salutul jovial al bucătarului chef), cadrul intim și servirea impecabilă, până la preparatele deosebite ca gust și aspect, predomină cultul excelenței. Recomand cu drag!
luminita veteleanu (de pe Google )
Mâncarea este excelent pregătită, foarte variată, servirea impecabila, ambient plăcut. Recomand cu entuziasm!
Serafim Cristian Coban (de pe Google )
Cu siguranta in topul reataurantelor asiatice in Romania! Servirea impecabila (cu chelneri care iti explica fiecare detaliu al mancarii), mancarea extraordinara, incomparabila fabuloasa, pretul este unul cinstit si corect pentru astfel de servicii!
Goofy Journal (de pe Google )
Aș lăsa 10 stele daca m-ar lăsa google. Nici nu știu de unde să încep, pentru ca am numai bune de spus. Personalul extrem de amabil, incepand de la receptionista, preparatorii de mancare, bucatarii, chelnerii (chelnerul nostru a fost Raul si sunt de parere ca prin manierismele sale, promptitudinea si servitudinea sa aduce un plus major experientei in sine), absolut toți prietenoși și de prompți în adresarea oricărei problemuțe ori completare. Mâncarea fenomenală si as putea spune ca e chiar ieftină pentru calitatea sa. Tempura a fost delicioasă, crocantă si deloc uleioasă, exact asa cum trebuia sa fie, supa și sushi-ul fiind la rândul său ireproșabile. Fiind consumator de ceai înrăit, a trebuit sa incerc o ceașcă si aici. Pot spune că s-a ridicat la nivelul așteptărilor si as fi lasat un review de 5 stelute doar pentru calitatea ceaiului oferit. Locatia propriu-zisă iti conferă o stare de relaxare, atmosfera fiind una călduroasă și primitoare. Ca sa fiu sincer, cand am intrat si am vazut angajatii in costume fără cusur, ma asteptam sa nu fiu imi fie oferită o masă fiindcă eram imbrăcat din cap până în picioare in jeans si ieseam in evidenta ca un punct rosu intr-o poza alb-negru, toate astea din cauză ca aveam experiente anterioare din alte localuri. Ziua mi-a fost făcută de 10 ori mai bună si am ținut morțiș să vă transmit. Cu siguranță mă voi intoarce in viitor si voi zice mai departe prietenilor amatori de mancare japoneză. Vă mulțumesc enorm si vă urez o zi frumoasă! ^^