Ovidiu Damian a lasat o recenzie de 5 pentru Hora x
Opris Rares a lasat o recenzie de 5 pentru Stele Pizza x
Andreea Vincze a lasat o recenzie de 5 pentru DOT x
Roland Marcu a lasat o recenzie de 5 pentru Rochelle x
George Rafa a lasat o recenzie de 5 pentru NAZ x
Iancu Tudor a lasat o recenzie de 1 pentru Treponti x
Daniela Cristina a lasat o recenzie de 5 pentru Big Belly x
Magda Vladut a lasat o recenzie de 5 pentru La Nadiniere Macarons x
lulu horvath a lasat o recenzie de 4 pentru Napoca 15 x
Alin Mihut a lasat o recenzie de 5 pentru Marhaba x
Vasilica Marian Ardelean a lasat o recenzie de 5 pentru Sucré x
Dan Raportaru a lasat o recenzie de 5 pentru Carpati x
Barna Albert-Solymosi a lasat o recenzie de 4 pentru Toskana x
Alin Scurt a lasat o recenzie de 3 pentru Cucina Turea x
Katerina Kakava a lasat o recenzie de 5 pentru Cimbru x
Diana Lupu a lasat o recenzie de 5 pentru La Nu Știu Cine x
Paul Stefan Ceuta a lasat o recenzie de 5 pentru La Nadiniere Macarons x
Alina Ilea a lasat o recenzie de 5 pentru Darius Pizza x
Viorela Ligia Vaidean a lasat o recenzie de 1 pentru Salad Box x
Adrianste Ste a lasat o recenzie de 4 pentru Marty Restaurants x
a lasat o recenzie de pentru x
a lasat o recenzie de pentru x
a lasat o recenzie de pentru x
a lasat o recenzie de pentru x
a lasat o recenzie de pentru x
a lasat o recenzie de pentru x
a lasat o recenzie de pentru x
a lasat o recenzie de pentru x
a lasat o recenzie de pentru x
a lasat o recenzie de pentru x
Home Cauta Adauga Contact
Napoli Centrale este Restaurant Cluj Napoca
Napoli Centrale
Napoli Centrale
4.20 (20 recenzii)
  Consulta meniul
Viziteaza Napoli Centrale, cel mai bun Restaurant Cluj Napoca
Locatie
«
Pizzeria Spaghetteria Napoli Centrale
Strada Constantin Dobrogeanu Gherea 17, Cluj-Napoca
L-V: 10:30 – 23:00
S-D: 11:00 – 23:00
0264450500
»
Cauti Restaurant Cluj Napoca ? Napoli Centrale este raspunsul!
Prezentare
Despre noi
Pizzeria Spaghetteria Napoli Centrale este pioniera bucătăriei cu specific italianesc din orașul Cluj Napoca, încă din anul 1998. Originalitatea gustului bucătăriei Italiene este succesul nostru, fiecare produs având savoarea autentică a unei plimbări pe străzile din minunatul oraș Napoli.

Puteți savura o pizza pe minunata noastră terasă, oază de liniște în centrul Clujului, înconjurați de o gradină plină de verdeață.

Conducerea familială conferă restaurantului Napoli Centrale o atmosferă primitoare care te face să te simți ca și acasă. Pastele noastre “fatte in casa” vă vor cuceri din prima îmbucătură, savoarea lor autentică și aspectul lor încântător vă așteaptă proaspete în fiecare zi. Lasagne, Ravioli, Tortelloni, Tagliatelle, Rigatini, Pappardelle, Fagottini … mmmm …. Che buone !!!

Foto
Restaurant Cluj Restaurant Cluj Restaurant Cluj
Restaurant Cluj Restaurant Cluj Restaurant Cluj
Recenzii
Ce spune lumea despre Napoli Centrale:
4.20 (20 recenzii)
Alpha Turtle (de pe Google )
Really good pizza, truly neapolitan. Friendly staff, Italian music. We liked it.
Lilach Ben Zeev (de pe Google )
O pizza minuțioasă și foarte gustoasă! recomandat cu caldura
Fineas_ bn (de pe Google )
Cea mai buna pizza din oras și prețurile sunt ok ținând cont de calitate
Lorena M (de pe Google )
Mâncare super gustoasă. Grădina e superbă, am luat masa alături de păsărele, ambianță plăcută, păturele. Fata care ne-a adus nota a fost ușor deplasată, parcă forțând mâna la bacșis, ne-a și spus ca putem lăsa procent chiar dacă plătim cu cardul. I-am fi lăsat oricum. Vom reveni pentru mâncare și grădină.
Benhur Penkar (de pe Google )
Great food, mice atmosphere and warm hospitality.
Corlea Alex (de pe Google )
You might eat, but not necessarily. Waited 1h 20 mins for my order, then left. My friends (table of four) all had their orders, mine never arrived. Everytime i asked the waiter they would say “Yes” and leave. Ok place for a beer (grab yourself at the bar). But they might not serve you Food.
Cristian OARA (de pe Google )
Atmosferă plăcută, practic aici e o mica parte din Italia😁. Pizza foarte gustoasă, blatul este cum trebuie sa fie la o pizza adevărată. Recomand pizza făcută aici! Servire destul de rapidă! De asemenea lasagna este delicioasă!
cezara iavorenciuc (de pe Google )
Their terrace is really cute and the service was great. The food was served quite fast and the pizza was even better than what we tried in actual Naples. Will def return!
Panni S (de pe Google )
Lovely place, the garden is excellent. The pizza was really good and so was the lemonade. The servers were really helpful and polite.
Olga Huber (de pe Google )
Mâncare f buna
Ady Cojoaca (de pe Google )
Pizza nu a fost de calitate, iar desertul lasa de dorit !
Teodor Balaban (Bali) (de pe Google )
Terasa e foarte drăguță, atmosfera e foarte plăcută, un loc răcoros numai bun pentru savurat o pizza napoletană, însoțită eventual și de o băutură rece.
Paul Sorescu (de pe Google )
My favourite pizza place in Cluj, very good Neapolitan dough and quality toppings. The terrace is beautiful and secluded during summer and they also do delivery.
Alin Mihut (de pe Google )
Este o locatie ok si mediu placut. Pizza este f buna si de calitate. In meniul cu bere ar putea fi mai multe sortimente, dar si bere la draft/pahar/halba. In rest, ne-am simtit bine si ok.
Ana Calugar (de pe Google )
Review-ul este pus in speranta ca proprietarul sa revizuiasca atitudinea si modul de comunicare al unora dintre angajati. Frecventam destul de des restaurantul si mancarea este buna, gradina/terasa este un loc linistit. O experienta mai putin placuta a fost cand am sunat pentru a rezerva masa pentru o aniversare, am intrebat daca se poate amenaja in partea din spate unde e mai mult spatiu fiind 16 persoane, daca se pot elimina cele 2 mese a cate 2 persoane care sunt pe langa masa mare amenajata, cu intentia de a acoperi eventualele costuri cu acele 2 mese care ar ocupa spatiul. Atitudinea doamnei de la telefon era Gica contra, initial spunandu-mi ca se poate, iar cand am vrut sa confirm clar ca acolo vom avea masa, doamna spune ca nu imi poate garanta ca acolo va fi amenajata masa ca in cazul in care vine o masa de 20 persoane ii va pune in spatele gradinii, ca mai apoi sa sustina ca oricum au ordin clar de la “sef” sa nu fie mese mai mari de 10 persoane. Apoi ca nu poate sa garanteze ca cele 2 mese mici vor fi luate de acolo deoarece mesele acelea ei ii aduc bani (desi am mentionat ca vom acoperi eventualele costuri), apoi mi-a spus ca mai bine caut alta locatie care se preteaza pentru ceea ce doresc. Plus alte mici neconcordante pe care le afirma. Am trimis si mail in speranta ca cineva din management va raspunde-nimic pana acum. E in regula daca nu organizati mese mai mari de 10 persoane, e in regula sa aveti politica proprie, insa nu e in regula atitudinea defensiva, contra client si comunicarea defectuoasa cu clientul. Nu poti vorbi asa ca si personal al unui restaurant de nivelul la care Napoli Centrale se doreste a fi.
Adrian Vultur (de pe Google )
Cea mai bună pizza din Cluj! Am zis 👏 Atmosferă intimă, răcoare, liniște. Recomand!
Sergiu Bocica (de pe Google )
O pizza grozav de buna
Radu Victor (de pe Google )
“La pomul laudat sa nu te duci cu sacul” se spune, aici nu va recomand sa mergeti nici cu sacosica! Patronul se lauda ca face si drege dar cand colo mancare ca peste tot. Pizza acceptabila Midiile dezastru Servirea greoaie
principe harlock (de pe Google )
O secțiune transversală a Italiei în Transilvania
Mihai Iuga (de pe Google )
Desi calitatea serviciilor este una buna, nu pot sa nu observ faptul că fiscalizarea sumelor trecute pe notele de plată, este inexistentă (cel puțin în cazul meu). Am primit o notă de plată fără bon fiscal, iar când am solicitat bon fiscal mi s-a transmis faptul că „acesta este bonul fiscal” , desi pe fițuica înmânată inițial scria în mod clar faptul că este necesară „prezentarea la bar” în vederea emiterii bonului. Pe cale de consecință, dacă urmăriți de exemplu decontarea valorii serviciilor acestui restaurant, acest lucru pare a fi problematic. În rest, mâncare bună, servire bună.